11 Kasım 2014

CLINIQUE || Bottom Lash Mascara


Herkese merhaba!
Uzun zaman önce aldığım ve işe yarar mı yaramaz mı karar veremediğim için aldıktan çook uzun süre sonra yazısını yazmaya karar verdiğim Clinique bottom lash mascara’ dan bahsedeceğim. Adından da anlaşıldığı üzere kendisi alt kirpik maskarası.

bottom lash mascara

“yok artık ne gerek var!” “ne saçma şey!” yada “nereye ne süreceğinizi şaşırdınız artık!” dediğinizi duyar gibiyim :)


Bu ürünü ilk duyduğumda bende aynen bu tepkiyi vermiştim. Aklımda kalmış olacak ki, bir dönem kulladığım rimelin alt kirpiklerimi doğallıktan uzak ve itici bir forma soktuğunu görünce aklıma bu rimel geldi. Ama öyle böyle değil, üst kirpiklerimi harika yapan rimel alt kirpiklerimi bir o kadar rezil hale getiriyordu. 

Aldığım dönem hem indirim hemde yanında çantalı hediye seti verdikleri için oldukça uygun bir fiyata gelmişti. En hoşuma giden şey, ertesi günü kargomun gelmiş olmasıydı.
Ürüne gelecek olursak, oldukça küçük ve tatlı bir ambaljı var. Alt kirpiklere uygulaması gerçekten çok pratik ve başarılı. Her kirpiği tek tek ayırıyor. Rengi black/brown olduğu için daha doğal bir duruşu oluyor. Simsiyah duran alt kirpikler doğallıktan oldukça uzak ve bir o kadar da itici oluyor bence.

bottom lash mascara

Bu ürünün duruşunu çok doğal buldum. Ama günlük uygulama için çok pratik olmadı benim için. Sabahları işe gitmeden önce kısa sürede makyaj yapan biri olarak üste ayrı alta ayrı maskara uygulaması yapmak fazla vakit kaybı olduğundan, üst kirpiklerime uyguladığım rimeli alta uygulamak daha hızlı oluyor. Ancak dediğim gibi uyguladığım zaman daha doğal bir duruş oluyor.

clinique

Kesinlikle olmazsa olmaz bir ürün diyemem, hatta bu anlatıklarım bile size çok gereksiz bir ürünmüş hissi verebilir ama ben belirttiğim sebeplerden dolayı severek kullanıyorum. Sizinde uzun alt kirpikleriniz varsa ve uyguladığınız maskara kötü bir görüntü oluşturuyorsa kahverengi maskara kullanmanızı tavsiye ederim.

Bu rimel sadece alt kirpikler için üretildiği için, ufak ve minik bir fırçaya sahip. Buda hiç biryere bulaştırmadan rahat bir uygulama yapılmasını sağlıyor. Fiyatı - 39TL. Ürünü incelemek ve sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sevgiler. -Ezgi.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Hey! Bu yazıyı sosyal medyada arkadaşların ile paylaşmak istermisin?
CLINIQUE || Bottom Lash Mascara